Stimați participanți,

Vă informăm că, în data de 18.01.2016, au fost făcute publice rezultatele Concursului ”E cool să fii bun!”. Vă invităm să descoperiți mai multe despre minunatele companii organizate de elevi și profesori în Raportul concursului.

Câștigătorii concursului sunt:

1) LOCUL 1: PĂTRĂUCEANU IRINA ELENA și elevii ELIAS USCATU, ROBERT CRÎȘMARU, SILVIU POPA cu un punctaj de 8,10 pentru o Campanie de ecologizare și de conștientizare.
Au fost apreciate studiul din teren efectuat pentru identificarea unei nevoi reale, acțiunea propriu-zisă de ecologizare, parteneriatul cu primăria (continuitatea acțiunii), campania adiacentă de informare și conștientizare a publicului larg, numărul mare de feedbackuri.

2) LOCUL 2: HUMELNICU CEZAR DANIEL și elevii POSTOVANU ALEXANDRU, MUNTEANU GEORGE CLAUDIU, POPA PETRONEL cu un punctaj de 8,07 pentru o Campanie de promovare a sănătății și a valorilor societății civile.

Au fost apreciate modul de planificare a campaniei, materialele produse, constanta cu care s-au uploadat materialele pe pagina de facebook, corelarea cu alte inițiative locale, numărul mare de feedbackuri.

3) LOCUL 3:  TĂRCĂOANU MIHAELA-CĂTĂLINA și elevii SUDUC ARIANNA LAVINIA, GRĂDINARIU MIHAI, PASCARIU ALEXANDRA cu un punctaj de 8 pentru o Campanie de promovare a voluntariatului.
Au fost apreciate modul de planificare a campaniei, constanta cu care s-au uploadat materialele pe pagina de facebook, corelarea cu alte inițiative locale, numărul impresionant de feedbackuri primite pe facebook (peste 10.000 de like-uri, comments-uri, share-uri, fără cuantificarea impactului).

Cu stimă,
Dorina Iftode
Asistent proiect

Rezultatele Concursului ”E cool să fii bun!”

Lasă un răspuns

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide