EXEMPLU: „Să Plantăm pentru Planetă!” – Premiul I la Sectiunea Protectia mediului în cadrul Galei Societăţii Civile din România 2015.

MaiMultVerde, sub oblăduirea Fundaţiei Yves Rocher şi cu sprijinul Ocolului Silvic Comana şi a Administraţiei Parcului Natural Comana, a plantat 100.752 de puieţi pe o suprafaţă de 26 ha. Proiectul de reîmpădurire a urmărit refacerea biodiversităţii şi îmbunătăţirea calităţii aerului şi solului din zona Parcului Natural Comana. În trecut, stejarul era specia predominantă, însă, în ultimele decenii, a ajuns să fie din ce în ce mai rar, fiind înlocuit cu specii invazive sau mai puţin valoroase din punct ecologic, cum ar fi teiul ori salcâmul. Stejarul a fost, cel puţin în trecutul apropiat, specia de baza, edificatoare a ecosistemelor forestiere din partea de sud a ţării, specie care asigura stabilitatea şi umiditatea solului în care creşte, contribuie la dezvoltarea biodiversităţii, iar odată ajuns la maturitate, absoarbe o cantitate mare de CO2 din atmosfera, contribuind la îmbunătăţirea calităţii aerului. Primii 28.000 de puieţi au fost plantaţi în noiembrie 2013: 7.000 de către 150 de voluntari şi încă 21.000 de puieţi de stejar şi plop de către Ocolul Silvic Comana. Acţiunile de plantare au continuat în toamna anului 2014 cu alţi 72.752 de puieţi.